понеділок, 14 травня 2018 17:05

Чоловіка побили за носіння георгіївської стрічки
3

В Кременчуці побили чоловіка через стрічку
Фото: ‎Yuriy Tsemakh‎
Фотоархів
Фотоархів

У Кременчуці в нічному закладі за носіння георгіївської стрічки побили колишнього члена охоронної структури "Скорпіон".

"В Кременчуці 9 травня в місцевому розважальному закладі "Барбарис" за носіння георгіївської стрічки побили місцевого мешканця. Це відомий у місті "тітушка" Зубенко В. потрапив у чергові пригоди. Будучи вже добряче на підпитку, він прийшов у заклад "Барбарис", де він, хизуючись "Георгіївською стрічкою", 9 травня зухвало провокував на конфлікти патріотично налаштованих хлопців, пропагуючи за "радянщину", після чого був попереджений, а після і виведений із закладу охороною "Барбарису". Охоронці виявили неабияку витримку та просто провели порушника за межі закладу. Там він, як стало відомо, вже потрапив у пильні руки саме тих самих патріотів, що були обурені зухвалістю цього "героя", в якого "дєди воєвалі за Сталіна, за родіну"", - розповів в соцмережі Юрій Цемах, представник громадського формування "Спецпідрозділ "Кремінь-АТО".

Побитий чоловік брав участь у побитті АТОвців та поножовщині у Полтаві, де був також затриманий активістами та переданий до поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тітушок, які порізали активістів, відпустили під домашній арешт.

5 квітня 2017 року під час акції проти забудови арки на вул. Соборності, 27 відбулась масова бійка. Двоє активістів отримали ножові поранення. Із того часу поставили вимоги до влади міста скликати сесію і заборонити будівництво кіосків в Полтаві.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка побили за носіння георгіївської стрічки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути