пʼятниця, 26 серпня 2016 18:39

Моргунов перебудує Привокзальну площу

Моргунов перебудує Привокзальну площу
фото: Тетяна САРАХАН

Мер Вінниці Сергій Моргунов оновить площу перед залізничним вокзалом. Через постійний потік пасажирів, на перехресті можуть встановити світлофори "на вимогу", пише vinnitsa.info.

"Дорогу від площі Привокзальної в напрямку Брацлавської потрібно розширити, але такої технічної можливості немає. Там приватні будівлі з однієї сторони і паркан тюрми з іншої сторони. Якщо говорити масштабно, необхідно будувати міст через залізничні колії, як було передбачено ще за часів СРСР, що з'єднав би вулицю Академіка Янгеля, яка раніше називалася Фрунзе з вулицею Ватутіна" - говорить Сергій Моргунов.

Міський голова вважає, необхідно робити транспортну розв'язку на привокзальній площі.

"Потрібно подумати над цим питанням. Там розв'язку потрібно робити однозначно і переукладати трамвайну лінію. Наші швейцарські партнери зробили нам проектну пропозицію. Але це питання більш масштабніше по фінансовому ресурсу, ніж площа Гагаріна. Це дуже великі кошти" - додав Моргунов.

Читайте також: У Моргунова назвуть нову ціну на муніципальні квартири

Нагадаємо, ще на початку червня керівник Вінницької патрульної поліції Редван Усеїнов наголошував, що цього літа дорожні служби планували провести реконструкцію привокзальної площі.

Зараз ви читаєте новину «Моргунов перебудує Привокзальну площу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути