Ексклюзиви
понеділок, 20 березня 2017 21:03

Місто засаджують сакурами

Місто засаджують сакурами

У Вінниці зелені насадження формують із дерев сакур. Сьогодні посол Японії Сумі Шігекі подарував місту сертифікат на 80 деревець. Ще 160 сакур комунальні служби куплять в українських садівників.

"Сакури, які подарували вінничанам жителі Японії, будуть висаджені біля меморіалу жертвам Чорнобильської катастрофи на вулиці Київська. З'ясовуємо терміни передачі. Висаджувати необхідно вже зараз. Крайній термін – початок квітня. Ще для Вінниці ми замовили 160 сакур у українських фірм. Частково посадили 46 дерев на Соборній, по вулиці Порика та проспекті Космонавтів. По ступеню готовності третьої черги по Космонавтів, решту дерев висадимо там", - зауважив Владислав Скальський, заступник міського голови Вінниці, повідомляє Vinnitsa.info.

Дипломат нагадав, що сакури подаровані у рамках року Японії в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Східна краса: в Японії розквітли сливи

20 березня посол Японії Сумі Шігекі відвідав Вінницю. Комп'ютерний томограф за $530 тис. і набір ендоскопічного обладнання на 130 тис. він передав вінницькому госпіталю. За допомогою подарованого 80-зрізового КТ Toshiba, Вінницький військовий госпіталь зможе виконувати до 140 медичних обстежень щомісяця.

Зараз ви читаєте новину «Місто засаджують сакурами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути