пʼятниця, 12 травня 2017 04:12

Міськраду накриють сонячними батареями

Міськраду накриють сонячними батареями
Міськраду накриють сонячними батареями Фото: vmr.gov.ua

Вінницьку міську раду планують перетворити на "екобудівлю" з застосуванням сучасних "зелених" технологій. Про це йшлося вчора на зустрічі міського голови Сергія Моргунова та принца Саудівської Аравії Абдулла Бін Фахад Бін Ялаві Аль Сауда у Вінниці.

"Це дуже цікавий проект, ми можемо його обговорити. Тут в Україні є наші партнери. Ми можемо зараз розглядати різні проекти і сподіваємось, що у нас все вийде. Хочеться визначитися поки з одним проектом, взяти його та закінчити, а потім можна говорити про подальшу співпрацю", - цитує інвестора сайт міськради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моргунов пояснив, чому хоче виселити найстарішу дитячу бібліотеку

Принц Саудівської Аравії Абдулла Бін Фахад Бін Ялаві Аль Сауд створив в Україні інвестиційну компанію Polarisnet. Планує вкладати гроші у промислове виробництво на Вінниччині. Насамперед профінансує будівництво 2 сонячних електростанцій потужністю 30 МВт.

"Це вперше в історії України принц Саудівської Аравії відвідує Україну з метою ознайомитись з економічним потенціалом. Для співпраці вже створили інвестиційну компанію Polarisnet, яка діятиме у Вінницькій області. Крім сонячної енергетики, готові вкладати гроші у всі галузі економіки", - розповів директор Polarisnet Сергій Векірчик.

Зараз ви читаєте новину «Міськраду накриють сонячними батареями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути