пʼятниця, 22 грудня 2017 16:11

Мер Полтави хоче рівнятись на Росію і Путіна

Мер Полтави хоче рівнятись на Росію і Путіна
Олександр Мамай. Фото gazeta.ua

Міський голова Полтави Олександр Мамай хоче підвищити патріотизм громадян. Прикладом для цього має стати любов росіян до рідного краю.

"Скільки би не критикували Російську Федерацію, але ми прекрасно розуміємо, що вони, в першу чергу, зациклені на патріотизмі. Вони всі, росіяни, розуміють, що їхня держава наймогутніша в світі, і найсильніша в світі із їхнім президентом Путіним, яка може дати відсіч будь-кому", - сказав міський голова, повідомляє "Полтавщина".

"І на сьогодні, на превеликий жаль, в нашій державі такого немає. І сьогодні ми повинні усі згуртуватися навколо національної ідеї. Національна ідея - це тільки патріотизм. Ми повинні, в першу чергу, любити своє місто, полтавський край і всю нашу країну".

Полтавські чиновники запланували підняти на 15 відсотків рівень патріотизму. Саме такі дані вказані в Програмі щодо підтримки сім'ї, дітей та молоді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В міськраді Генпрокуратура влаштувала обшуки.

Мер Полтави кілька разів повідомляв, що йому зовсім не соромно за життя в Радянському Союзі. Олександр Мамай на сесії міськради співав гімн СРСР, в коридорі міськради сказав, що "Мой дом - Советский Союз". Громадські активісти душили мера Полтави, обсипали цукром ворота в будинку і вимагали відставки.

Зараз ви читаєте новину «Мер Полтави хоче рівнятись на Росію і Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути