Ексклюзиви
четвер, 10 квітня 2014 15:54

Медсестра з Майдану стане "Львів'янкою року"

Медсестра з Майдану стане "Львів'янкою року"

10 квітня депутати Львівської міської ради на сесії прийняли ухвалу про присвоєння почесних відзнак територіальної громади м. Львова.

Відповідно до рішення, під час урочистого засідання сесії на День Львова у травні будуть вручені такі відзнаки: звання "Шляхетна львівська родина" отримає родина Бойківих, яка втратила сина, батька активіста Євромайдану Володимира Бойківа (загинув 18 лютого на Майдані від вогнепальних поранень), "Львів'янин року" – отримає медсестра Марія Матвіїв, яка рятувала майданівців у Києві, звання "Почесний громадянин міста" присвоять співачці й активістці Євромайдану Руслані Лижичко.

Нагадаємо, львів'яни могли голосувати за кандидатів на звання "Почесний громадянин міста", "Львів'янин року" та "Шляхетна львівська родина". Серед претендентів на "Почесний громадянин міста" були композитор Мирослав Скорик, народний артист Зенон Колобич, активіст Олег Пилипенко і Руслана Лижичко.

Зараз ви читаєте новину «Медсестра з Майдану стане "Львів'янкою року"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути