четвер, 26 липня 2018 13:21

Мати замовила вбивство сина за 10 тис. грн

Мати замовила вбивство сина за 10 тис. грн
На Вінниччині мати замовила кілерам сина. Фото 112.ua

На Вінниччині обвинувальний акт направили до суду стосовно замовниці і двох виконавців вбивства. Мати через неодноразові сварки замовила вбивство рідного сина.

Винагорода за це злочин становила 10 тис. грн.

"У лютому вбивці виконали справу. Замовника і виконавців затримала поліція. Їм загрожує до 15 років тюрьми або довічне ув'язнення," - повідомив Андрій Лисенко, речник Генпрокуратури.

У селі Черепашинці Калинівського району Вінницької області 77-річна жінка після сварки за власність будинку замовила сина двом сусідам. Ті напали із палицею і сокирою. Побили по голові і залишили помирати. Загиблого в селі дуже поважали, адже служив в Афганістані і був двічі одруженим та мав дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кілер Бабченка сам прийшов у СБУ

У Рівному знайшовся свідок, який бачив, як на парковці біля власного авто убили 42-річного чоловіка. За його інформацією, кілер підскочив до своєї жертви і кілька разів вистрілив їй в груди. Вбивцю спробував наздогнати перехожий, але той застрибнув у машину. За деякими даними, це був Opel зеленого кольору. За кермом сидів його спільник. Вони зникли у невідомому напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Мати замовила вбивство сина за 10 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути