Ексклюзиви
пʼятниця, 24 березня 2017 22:08

Ляльковий театр випросив у депутатів землі

Ляльковий театр випросив у депутатів землі
Лялькова вистава у обласній раді Фото: Олександр Гандзій

Сьогодні на засідання Вінницької обласної ради прийшли актори місцевого лялькового театру. Вони розміщуються у житловому багатоквартирному будинку і хочуть переїхати до нового окремого приміщення. Для цього їм потрібен дозвіл на отримання земельної ділянки, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Ми просимо депутатів підтримати зміни до Меморандуму по будівництву театру ляльок. Маємо вже майже готове нове приміщення збудоване інвестором. Але нам не дозволять відкрити театр без парковки. Для неї потрібно додатково 5 соток землі. Протягом трьох років ми добиваємося цієї ділянки. Щоб звернути увагу громадськості провели міні-виставу", - розповів директор театру Михайло Байдюк.

Перед президією ради розклали ширму. Актори показали сценку про погані умови в яких дітям доводиться переглядати вистави і про важливість їх покращення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усі твори сучасних українських письменників пропонують зробити аудіокнигами

Депутати дали дозвіл на виділення потрібної ділянки для облаштування стоянки автомобілів для відвідувачів театру та дитячого ігрового майданчика.

Вінницька обласна рада ухвалила звернення на підтримку блокади Донбасу. У ньому висловили вимоги до президента, прем'єр-міністра, голови Верховної Ради припинити торгівлю з окупованими територіями і переслідування учасників блокади.

Голосування відбулось завдяки появі депутатів фракції БПП, яких 15 березня, протягом дня закликали з'явитись мітингувальники.

Зараз ви читаєте новину «Ляльковий театр випросив у депутатів землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути