пʼятниця, 18 липня 2014 23:11

Львів'яни принесли під Російське консульство дитячі іграшки з чорними стрічками
10

18 липня увечері близько десятка активістів принесли до Генконсульства Росії у Львові дитячі іграшки з чорними стрічками. Вони хотіли висловити своє обурення діями Росії на Донбасі а також донести, що російський президент Путін – ватажок терористів. Активісти зібралися через соціальні мережі.

"Світ має усвідомити – те, що відбувається на сході України – це тероризм, який підтримується Росією. Світ має зрозуміти, що за збитий на Донеччині літак відповідальність несе саме Путін. І ці іграшки – це символ невинно вбитих дітей, які були у тому лайнері", – каже активістка Ольга Сало.

Учасники акції полили червоною фарбою паперові літачки, підпалили їм крила, розклали перед воротами консульства. Також на воротах до консульства розмістили плакати з написами "Путін, припини вбивати!" та "Путін = великодержавний тероризм". Акцію підтримали багато перехожих.

Акції біля Російськоо консульства відбувається дуже часто в останній місяць. Активісти вимагають звільнення українців-заручників, припинення фінансування сепаратистів. Жодного разу Консул чи його представники не выходили до мітингувальників.

До слова, під Почесне Консульство Нідерландів у Львові люди несуть лампадки, квіти і дитячі іграшки.

Зараз ви читаєте новину «Львів'яни принесли під Російське консульство дитячі іграшки з чорними стрічками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути