Ексклюзиви
вівторок, 05 грудня 2017 13:32

Кращий готель Львова: асортимент платних і безкоштовних послуг

Кращий готель Львова: асортимент платних і безкоштовних послуг
Які послуги повинен пропонувати кращий готель Львова

Яким повинен бути хороший готель? Як показує практика, хороші готелі завжди розташовані в транспортній доступності, недалеко від ключових розв'язок, історичного центру, вокзалів або аеропортів. Це заклад з розвиненою інфраструктурою, що відповідає стандартам класу і спеціалізації.

Але є у еталонів готельного сегменту ще одна особливість - це широкий асортимент послуг, як включених у вартість, так і платних. Які послуги повинен пропонувати, наприклад, кращий готель Львова?

Послуги - те, що відрізняє від квартир та хостелів

Орієнтація готелю на клієнта і високий рівень сервісу - це те, що відрізняє готельний бізнес від квартир, які здаються в оренду або бюджетних хостелів. У гарному готелі клієнт не думатиме ні про що крім відпочинку або іншу мету візиту в місто, адміністрація подбає, щоб все необхідне було у нього під рукою.

Безкоштовні послуги

Певний перелік послуг, як правило, являється вже включеним у вартість проживання, незалежно від терміну. Це, в першу чергу, стосується доступних мультимедійних розваг - сучасні готелі обладнані пристроями для поширення безкоштовного Wi-Fi у всіх номерах, кабельними або супутниковими ТВ, іноді навіть радіо.

Хороший готель - це готель з гарною ванною кімнатою, де є все необхідне для особистої гігієни. При цьому витратні матеріали повинні оновлюватися періодично або в міру потреби - комплект рушників, фен, приладдя для гоління і туалетні приналежності, шампуні, мило і так далі.

У житлових кімнатах в переліку безкоштовних послуг можна знайти будильник, тапочки, кондиціонер, телефон. Про необхідність ряду послуг слід попереджати адміністрацію заздалегідь до заселення, щоб вам підготували, наприклад, анатомічну подушку або зарядний пристрій для вашого телефону. Сейф, парковка та міні-бар можуть бути, як платними, так і безкоштовними.

Платні послуги

Якщо безкоштовні послуги націлені на широку аудиторію і задовольняють саме її потреби, то платні послуги - це додатковий рівень сервісу. До них можна віднести, наприклад, послуги пральні або хімчистки.

Опціонально в готелі може працювати ресторан, кафе, бар - за певну плату ви можете скористатися їх послугами або замовити доставку в номер. Отримати детальну інформацію про всі доступні послуги в обраному вами готелі, а також про вартість послуг ви можете на офіційному сайті або за телефоном.

Зараз ви читаєте новину «Кращий готель Львова: асортимент платних і безкоштовних послуг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути