Ексклюзиви
четвер, 24 березня 2022 06:44

Спецтема: Війна Росії проти України

Літаки окупантів найбільше бомблять людей у трьох областях – Генштаб

Літаки окупантів найбільше бомблять людей у трьох областях – Генштаб
Попри постійні атаки ворога - ЗСУ успішно знищують окупантів разом із їхньою технікою на землі та у повітрі. ФОТО: Генштаб

Окупанти не мають успіхів на жодному з напрямків, де ідуть бойові дії. Збройні сили України успішно обороняються та нищать загарбників з їхньою технікою.

ЗСУ стримують противника на Східному, Південно-Східному та Північно-Східному напрямках, йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу.

"Авіація ворога завдає ударів з повітря. Протягом останньої доби зафіксовано понад 250 літаковильотів - на 60 більше, ніж 22 березня. Основними цілями противника залишаються об'єкти військової та цивільної інфраструктури у Київській, Чернігівській та Харківській областях", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія вже випустила по українських містах 1,1 тис. ракет: це в 11 разів більше, ніж за 5 років по Сирії

Українські повітряні сили минулої доби збили 11 повітряних цілей – сім літаків, по одному безпілотнику та вертольоту, дві крилатих ракети.

"На тимчасово зайнятих територіях Херсонської області, у зв'язку з мирними протестами проти окупації, ворог вдається до терору місцевого населення. Активно застосовує підрозділи Росгвардії для запобігання проведенню акцій цивільної непокори окупаційній владі", додали у Генштабі.

Окупанти несуть великі втрати у живій силі та техніці. Тому у терміновому порядку намагаються сформувати на своїй території нові військові підрозділи, щоб кинути їх на війну з Україною.

Зараз ви читаєте новину «Літаки окупантів найбільше бомблять людей у трьох областях – Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути