четвер, 24 березня 2022 01:11

Ворог продовжує формувати та переміщувати додаткові підрозділи збройних сил до кордонів України - Генштаб

Ворог продовжує формувати та переміщувати  додаткові підрозділи збройних сил до кордонів України - Генштаб
Генштаб доповів оперативну інформацію 28 дня війни. Фото: Генштаб ЗСУ

Генеральний штаб ЗСУ повідомив оперативну інформацію станом на 24.00 23.03.2022 щодо російського вторгнення.

Ворогом не виконано завдання щодо виходу на адміністративні кордони Донецької і Луганської областей, оточення міста Києва та встановлення контролю над лівобережною частиною України, повідомляється на сторінці Генштабу.

У зв'язку з численними втратами командування окупаційних військ, з метою покращення ситуації на фронті, продовжує формувати та переміщувати додаткові підрозділів збройних сил російської федерації до кордонів України. За наявною інформацією, з метою відновлення втрат 144-ї мотострілецької дивізії 20-ї загальновійськової армії Західного воєнного округу у військових комісаріатах Смоленської області активізовано заходи з укладання контрактів. Для доукомплектування окупаційних підрозділів також залучаються військовослужбовці, які повертаються після відрядження з Сирії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни намагаються зірвати посівну в Україні

У прикордонні з Україною райони Гомельської області прибувають залишки підрозділів Східного воєнного округу та повітряно-десантних військ.

Збройні Сили України у взаємодії з підрозділами Сил оборони дають гідну відсіч загарбнику на всіх напрямках. Противник несе значні втрати в особовому складі та техніці.

Станом на сьогодні Росія вже завдала збитків Україні у сфері протимінної діяльності на суму близько $250 млрд. Щонайменше саме ця сума буде потрібна Україні для гуманітарного розмінування всіх наших земель, в тому числі тимчасово окупованих.

Зараз ви читаєте новину «Ворог продовжує формувати та переміщувати додаткові підрозділи збройних сил до кордонів України - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути