вівторок, 14 лютого 2017 14:48

Кухарчук в Черкасах влаштував потасовку і потрощив герб України

Кухарчук в Черкасах влаштував потасовку і потрощив герб України

Учора на засіданні сесії Черкаської міськради "азовці" на чолі з членом виконкому Дмитром Кухарчуком влаштували штовханину, псування комунального майна та музичний перфоманс. Все це - заради власного самопіару і для зриву розгляду Програми соціально-економічного розвитку Черкас на найближчі три роки (ПСЕР).

"Чому самопіару? Бо проект документу програми соціально-економічного розвитку, згідно з законом про доступ до інформації, був опублікований на сайті і доступний для внесення правок і побажань. Однак протягом 20 днів ні Дмитро Кухарчук, ні його однодумці не внесли пропозицій і змін. І в день розгляду питання під гучну музику влаштували штовханину з керівництвом міста, у результаті травмувавши співробітницю міськради", - коментує мер Черкас Анатолій Бондаренко.

Незважаючи на безлад у залі засідання, депутати все ж проголосували за головні документи року – програму соціально-економічного розвитку та бюджет розвитку. Голосування було письмове. За ПСЕР проголосували 30 депутатів.

Анатолій Бондаренко свою позицію щодо подій на сесії висловив у Facebook: "Знаковими були дві події. Першу - вважаю ганебною, другу - надзвичайно важливою для всіх жителів нашого міста. Аби не вдаватися до політичного підґрунтя, так званої, акції, метою якої було зірвати сесію, хочу акцентувати на головному. Які б питання не розглядали і які б рішення не приймали, ми повинні залишатися цивілізованими людьми, здатними до конструктивного діалогу. Однак, коли в моїй присутності чоловіки, будь-то активісти чи ще хтось, дозволяють собі штовхати жінку, вважаю за обов'язок стати на її захист. Так мене виховали батьки. І радий, що серед колег-депутатів знайшлися ті, хто просто-на-просто став на захист працівниці міської ради і не допустив свавілля на сесії".

У результаті Дмитра Кухарчука виключили з членів виконкому.

Зараз ви читаєте новину «Кухарчук в Черкасах влаштував потасовку і потрощив герб України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути