пʼятниця, 15 вересня 2017 04:15

Крадії залишили без опалення дві школи

Крадії залишили без опалення дві школи
У селах Мала Мочулка та Соболівка Теплицького району Вінниччини викрали обладнання з будівель, які обладнані під котельні. Фото: http://leopolis.news

У селах Мала Мочулка та Соболівка Теплицького району Вінниччини у ніч на 13 вересня невідомі викрали обладнання з будівель, які обладнані під котельні.

"Цього літа у школу закупили і привезли нову техніку для опалення. Частину уже встановили, ще мали робити димохід. Сама котельня знаходиться за школою. Сторож в ночі обходив територію, світив туди ліхтарем. Каже, що все було тихо. На ранок побачили зняті із завіс двері. Замки були вирвані, - розповідає Gazeta.ua голова Маломочульської сільської ради 27-річний Мирослав Горобець. - Зараз складаємо список всього, що винесли. Не стало нової бензопилки, електродрелі, двох болгарок, насосу і датчиків до котлів. Забрали викрутки, радіо і два тюнера від телевізорів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мисливець застрелив сусіда та поранив його гостей

Також крадії зняли двигун, який передає воду для обігріву батарей у школі.

"Працювали люди, які в цьому розбираються. Знали, які потрібно перекрити гвинтики, щоб не затопило. В поліції кажуть, що автомобілем до самої школи не під'їжджали. Техніку носили до в'їзду в село, де знаходиться кладовище. Там чекала машина. Поки знайдуть злодіїв чекати не будемо. Щоб обігріти школу, доведеться купувати нове обладнання".

У поліції відкрили кримінальну справу, розшукують крадіїв.

Уряд розвіяв міфи про нову систему оплати за тепло та гарячу воду. Не потрібно буде платити за сусіда. Зате потрібно буде платити за несправні водопровідні мережі.

Зараз ви читаєте новину «Крадії залишили без опалення дві школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути