понеділок, 27 березня 2017 22:08

Контрактникам почали видавати безкоштовні страховки на 100 тисяч

Автор: Gazeta.ks
  Контрактникам почали вдавати страховки
Контрактникам почали вдавати страховки

У Вінниці почали страхувати військових, які йдуть в АТО з 2017 року. Сьогодні захисникам держави вручили перші страхові сертифікати.

Якщо військовий отримає важкі поранення, зможе оперативно пролікуватись. Виплати проводитимуться протягом п'яти днів, йдеться на сайті Вінницької міської ради.

"Коли боєць звертається у військкомат укладати контракт, його повідомляємо, що він буде застрахований. Договір починає діяти з моменту знаходження його в зоні АТО. Міська рада сплачує близько 4 тисяч гривень за страхування кожного військового, як страхові платежі. Всі інші кошти, які надаються після страхової події, виплачує страхова компанія", - каже представник страхової компанії Юлія Федина.

Максимальна сума виплати за страховим договором – 100 тис. грн. Її отримують рідні бійця у випадку його загибелі. Якщо військовий поранений, у залежності від важкості поранення та його наслідків, йому виплачують кошти в межах ста тисяч гривень для лікування.

Термін дії договору – один рік. Його можна продовжити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 18-річних контрактників відведуть з передової

Цей страховий продукт унікальний в своєму роді, тому що страхові компанії уникають страхувати події, пов'язані з військовими діями.

Зараз ви читаєте новину «Контрактникам почали видавати безкоштовні страховки на 100 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути