четвер, 31 серпня 2017 16:55

Йога і самооборона - в таборі зібрали учасників АТО з родинами
13

Фото: facebook.com

На Полтавщині 8 родин ветеранів АТО 4 дні навчались самообороні, змагались на скеледромі, займалися йогою, плавали у водах голубого озера і відпочивали. Ці заходи організували волонтери на базі дитячого табору.

Про реабілітацію розповіли бійці і організатори.

"Після війни бійцю не треба приховувати стрес .А близьким варто наново знайомитися з особистістю, яка повернулася з фронту. Ветеран має сприймати всі зміни, що сталися з ним і сім'єю. В таборі я поділився з атошниками власним досвідом, демонструючи вправи з бодинаміки (сучасний метод психотерапії, який поєднує цілісний підхід до людської особистості з глибоким знанням м'язової анатомії - Gazeta.ua). Для мене ця методика стала рецептом подолання наслідків пережитого на Сході України шоку", - розповів Олекса Коба, колишній боєць "Дніпра 1".

"Ми розробили програму, яка поєднує в собі різного роду розваги та емоційну підтримку. В табір приїхали родини із Кривого Рогу, Києва, Лохвиці, Миргорода, Полтави, Кременчука. Для 25 учасників організували вранішню йогу, майстер-класи із плетіння браслетів і виробів із кераміки, спортивні змагання", - розповіла Олександра Сиротенко, директор Ветеранського центру в Полтаві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нацбанк передав санаторій для бійців АТО.

В Полтаві волонтери відкрили будинок Святого Миколая. Збирають кошти для бійців АТО. За три тижні будівельники із карпатської смереки склали цей дім. Із різних міст присилали прикраси для оздоблення.

Зараз ви читаєте новину «Йога і самооборона - в таборі зібрали учасників АТО з родинами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути