Ексклюзиви
середа, 05 грудня 2018 15:53

Ішов від хворої матері: на чоловіка накинулися двоє невідомих

Ішов від хворої матері: на чоловіка накинулися двоє невідомих
У Черкасах на чоловіка напали двоє невідомих. Фото: galinfo.com.ua

Двоє невідомих накинулися на 65-річного Євгенія Колесникова, коли повертався від матері. Його жорстоко побили і залишили серед дороги. Це сталося 1 грудня близько 21:30 навпроти поліклініки №2 на вулиці В'ячеслава Чорновола у Черкасах.

Син потерпілого, 23-річний Олександр Колесников розповів Gazeta.ua подробиці інциденту.

"Мій батько ходив провідувати свою хвору матір, яка живе біля ринку на Шкільній. Він повертався пішки додому, був майже біля будинку. Ішов швиденько, бо була майже десята година. Назустріч йому вийшло дві особи. Один на зріст десь180, а другий 165. Він їх не чіпав. Коли вони порівнялися, один з двох наніс удар по переніссю. На носі була сильна рубана рана. Наче був удар кастетом або тупим предметом", - говорить Олександр.

Євгеній Колесников впав після раптового удару. Але потім піднявся і спитав: "Хлопці, за що? Я ж вам нічого поганого не зробив".

"Вже встигши пройти від нього метрів за п'ять, чоловіки повернулися і знову повалили його на землю. Почали бити ногами. Батько закривав голову рукою. Били ногами так, що зламали руку", - каже Олександр.

Гаманець і смартфон нападники не взяли. Євгеній Олексійович зміг дійти додому. Родина викликала швидку. Чоловік зараз у обласній лікарні. Має перелом носа, руки, сильне розсічення обличчя, на лівому оці - рубана рана. Нижнє повіко відірвалося від краю і повисло вниз. Його прооперували.

"Зараз батько слабенький, потроху пересувається поверхом. Учора робили МРТ через зламаний ніс, оглядав лор. Можливо, доведеться рівняти. Лікарі кажуть, що рани зростаються. Днями будуть здіймати шви. Я сподіваюся, що на зір це не вплине", - розповідає Олександр Колесников.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Змусила стати навколішки: підлітки знімали на відео жорстоке побиття школярки (відео 18+)

У поліції відкрили справу, деталі уточнюють. Підозрюваних поки-що немає.

Родичі просять очевидців події надати запис із відеореєстратора чи інші дані в поліцію.

У Павлограді померли всі троє безхатчинків, яких заради забави побили студенти.

Перший потерпілий помер на місці, другий - трохи згодом у лікарні. Останній чоловік помер в ніч із 29 на 30 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Ішов від хворої матері: на чоловіка накинулися двоє невідомих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути