Ексклюзиви
вівторок, 16 жовтня 2018 11:35

Ігор Кучер упав у ринву

Ігор Кучер упав у ринву
Ігор Кучер загинув у ніч на Покрову

У понеділок, 16 жовтня, в Тальному Черкаської області поховають 44-річного Ігоря Кучера. Чоловік загинув у ніч із 13 на 14 жовтня. Кучер працював на місцевому цукрозаводі "Панда". Вночі Ігор упав у ринву, якою з кагатного поля буряки подаються на завод. Його тіло помітили працівники о 4 годині ранку.

"Ігор порядний чоловік, сім'янин, – розповідає один із працівників цукрозаводу. Прізвище не хоче називати. – Нещодавно доньку видав заміж, відгуляли весілля. На заводі Кучер пропрацював не один рік. Знав усі небезпеки. Востаннє його бачили о десятій годині вечора. Що там могло статися – ніхто не знає. Тіло знайшли із двома гематомами на голові. Подача буряка – дуже небезпечна справа. Ринва, якою їх подають на завод – бетонована. По боках – цементні схили, щоби буряк міг скотитися до жолоба. Зважте, що справа була вночі, коли людський організм настроєний на сон. Ігор міг послизнутися, наступити на буряк і впасти до ринви. Уже там шансів урятуватися немає. Ринвою йде подача багатотонної маси цукрового буряка. Там ні піднятися не зможеш, ні викарабкатися бетонними схилами".

Час від часу на Тальнівському цукрозаводі трапляються трагедії. За чотири роки до смерті Ігоря Кучера 14 жовтня 2014 року на кагатному поля загинув Микола Доганов. Його роздавила бортовкладальна машина. Ще раніше до жолоба впав місцевий житель Сергій Гончарук. Він проходив повз кагатне поле й вирішив присісти на перила біля ринви. Не втримав рівноваги, упав і вдарився головою об цемент. Смерть настала миттєво.

Кучер – спадковий цукровар. Його батько теж працював на цукрозаводі. В Ігоря залишилася дружина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олега Слободяника звинувачують у вимаганні грошей з родини голови районної державної адміністрації

Тальнівський цукрозавод належить народному депутату Геннадію Бобову. Підприємство працює раз на кілька років.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Кучер упав у ринву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути