вівторок, 18 лютого 2020 10:15

Гурт ROCKOKО презентуватиме новий альбом "Dark & Light"

Гурт ROCKOKО презентуватиме новий альбом "Dark & Light"
Гурт заснований у 2012-му у Львові. Фото надане організаторами.

7 березня у Львівській національній філармонії гурт "ROCKOKО" презентуватиме альбом "Dark & Light". Він вийшов на початку лютого.

"12 композицій, 2 контрастні частини, в альбомі, який гармонійно поєднує в собі всі можливі музичні і життєві протиріччя. Все це, і, звісно, багато інших сюрпризів відбудеться під час перформансу. Шалені емоції, харизматичні виконавці, яскрава, рокова музика, яка виконується на класичних інструментах та не перестає дивувати своєю багатогранністю та новим поглядом на звичні речі", – розповідають організатори концерту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фронтмен гурту Мері записав несподіваний дует до Дня закоханих

Композиції, які увійшли до альбому, – авторські. Кожна з них належить до частини – "LIGHT", або "DARK". Вони несуть певний меседж, і відповідають візуальному контенту, який спеціально створювався під конкретну композицію.

"ROCKOKO" – український інструментальний музичний колектив. Заснований 2012-му у Львові. Відносить себе до жанру прогресивний рок, симфонічний рок, симфотроніка. Також у виконанні гурту можна почути такі жанри як поп, танцювальна музика, D&B, метал, джаз, фанк. До складу гурту входять Михайло Романишин – скрипаль, композитор, Володимир Котляров – віолончеліст, композитор та Ігор Процик – віолончеліст.

Зараз ви читаєте новину «Гурт ROCKOKО презентуватиме новий альбом "Dark & Light"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути