Ексклюзиви
середа, 20 лютого 2019 13:28

Фермерці після численних погроз спалили два авто

Вчора у місті Бар, що на Вінниччині власниці фермерського господарства Вікторії Кулик підпалили два автомобілі.

Це сталося після численних погроз і вимагання грошей.

Автор: facebook
  Вінниччина: Фермерці після неодноразових погроз віддати бізнес спалили два авто
Вінниччина: Фермерці після неодноразових погроз віддати бізнес спалили два авто

"Скільки коштує ваш бізнес? Можливо ним вже хтось цікавиться і хоче "віджати"? То що, віддасте? Я не віддала…", - написала у спільноті "Барчани всьго світу" Вікторія Кулик.

Власниця ФГ "Дар'я і Я" 30 грудня 2018 року після погроз і вимагання грошей в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб побачила в засновниках замість свого прізвища прізвище невідомої особи Любчецько Лаури Олександрівни.

"Незаконну перереєстрацію провів державний реєстратор Прошкін Олександр Васильович фігурант багатьох кримінальних проваджень, але досі має доступ до баз і можливо вже переписує Ваш бізнес", - написала жінка.

Фермерка дала свідчення поліції. Відбулося засідання анти рейдерського штабу з першим заступником голови обласної державної адміністрації Андрієм Гижком.

18 січня 2019 року до Міністерства юстиції України подали скаргу про незаконні дії даного реєстратора.

"Це все відбувається на тлі постійних погроз і вимог грошей за те, що б мені повернути моє!!! 31 січня 2019 року по нашій резонансній схемі вкраденого бізнесу приїжджає заступник Міністра юстиції з питань державної реєстрації Садовська І.О. Скарга у черзі на розгляд. 18 лютого нове попередження у вигляді підпалу 2 наших авто. От так просто біля житлового будинку під балконом сусідів близько 3 ночі обливають. І палять... Дякую сусідам і пожежній,які не дали згоріти всім нам", - заявила потерпіла.

Автор: facebook
  Вінниччина: Фермерці після неодноразових погроз віддати бізнес спалили два авто
Вінниччина: Фермерці після неодноразових погроз віддати бізнес спалили два авто

За словами очільника антирейдерського штабу, згаданий факт виглядає як шахрайська схема, оскільки в реєстрі не було ні паспортних даних нового власника, ні договору купівлі-продажу, пише 33 канал.

"Закон про державну реєстрацію дозволяє екстериторіальний принцип лише в межах однієї області. Тобто реєстратор з Києва не мав права здійснювати реєстраційні дії підприємства з Вінниччини", – наголосив Андрій Гижко.

Відомо, що поліція проводить досудове розслідування за ознаками умисне знищення або пошкодження майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік спалив 2 будинки після сімейної сварки

Вночі 12 лютого в Києві на проспекті Перемоги в одному з дворів загорілася Toyota. Інцидент стався недалеко від Київського політехнічного інституту.Потерпілим виявився депутат Київської міської ради, представник "Свободи".

За його словами, ця подія пов'язана з його політичною діяльністю. Кілька місяців тому на нього було скоєно напад. Зараз же, запевняє, політичні конкуренти вирішили підпалити авто, яке належить його матері.

Зараз ви читаєте новину «Фермерці після численних погроз спалили два авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути