четвер, 22 червня 2017 14:18

Електрик вимагає гроші в роботодавця за зламану руку
3

Олександр Клименко
Фото: Денис Скриль
Поламана рука
Висновки лікарів

В Полтаві під час роботи в школі №4 із драбини впав електрик Олександр Клименко із зламав руку. За словами чоловіка, роботодавець одразу відмовився від працівника.

"В шкільній їдальні була гранітна підлога і драбина по ній з'їхала. Впав і зламав руку. Завгосп школи Василь Іванович наклав шину. Бригадир Олександр довіз до травмпункту і попросив не говорити лікарям, де і за яких умов стався перелом. Пообіцяв, що компанія допоможе із лікуванням. Наступного дня мені повідомили, що я ніколи не працював і мене ніхто не знає. Дати на ліки обіцяні 1000-1500 грн ніхто не збирався. Мене просто прогнали", - розповів полтавець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавку побив контролер і не випускав із автобуса.

В компанії "Марк Строй" про цей інцидент не чули. Представник фірми Андрій спочатку розповів, що із такими даними в них ніхто не працював. Потім перетелефонував і сказав, що спробує розібратись із цим випадком.

Ковалю на руку упала металева деталь під час роботи на ковальському пресі. В лікарні на лівій руці довелось ампутувати вказівний палець і мізинець.

Зараз ви читаєте новину «Електрик вимагає гроші в роботодавця за зламану руку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути