Ексклюзиви
понеділок, 20 серпня 2018 04:20

Дзідзьо з Катериною Осадчою на кінофестивалі покажуть комедію та пародію

Автор: vin.gov.ua
  Вінниця: Дзідзьо з Катериною Осадчою на кінофестивалі покажуть комедію та пародію
Вінниця: Дзідзьо з Катериною Осадчою на кінофестивалі покажуть комедію та пародію

У Вінниці відбудеться ХІІ Міжнародний ВІННИЦіЯнський фестиваль комедійного і пародійного кіно.

Фестиваль відбувається 12-й рік поспіль у рамках святкування Дня міста Вінниці, пише vin.gov.

"Цьогорічний ВІННИЦіЯнський фестиваль незвичайний. Його особливість полягає у тому, що він буде проводитись не протягом одного, а двох днів – 6 та 7 вересня", – зазначив керівник проекту Євген Майданик.

Відкриття фестивалю та показ кіноробіт - учасниць відбудеться 22 серпня на площі біля Міського Палацу мистецтв.

Надалі всіх глядачів чекає два фестивальних дні на Майдані незалежності, протягом яких і відбудуться ключові події: у четвер, 6 вересня, о 14:00 годині запланований показ анімаційного фільму "Микита Кожум'яка", який презентуватимуть українські актори Віктор Андрієнко та Валерій Чигляєв.

О 18:30 – демонстрація кінофільму "DZIDZIO. Контрабас", який представлятиме виконавець головної ролі Михайло Хома, відомий під сценічним ім'ям "DZIDZIO".

У п'ятницю, 7 вересня, о 19:00 годині відбудеться традиційна Церемонія нагородження переможців "ХІІ МіжНародного ВІННИЦіЯнського фестивалю комедійного і пародійного кіно" - головна подія дійства, яка поєднує в собі і демонстрацію кіноробіт, і спілкування з популярними акторами, митцями, музикантами, співаками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сцени у котельні й під елеватором: на заводі проведуть унікальний фестиваль

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Переможці у відповідних номінаціях "Відеокліп", "Анімація", "Реклама", "Шортпобєрі" будуть нагородженні відзнакою фестивалю - "Золотим летючим слоном" - її розробили і втілили у бронзі майстри однієї з відомих ювелірних компаній, яка є меценатом фестивалю.

Цього року гостями фестивалю стануть відомі зірки телебачення, зокрема Віктор Андрієнко, Ян Левінзон, Євген Чепурняк, Олег Філімонов, Анатолій Борсюк, Сергій Середа, а також вінницький музичний гурт "Пан Карпо". Ведучою фестивалю буде популярна українська телезірка Катерина Осадча.

ziget один найбільших фестивалів в Європі та п'ятий за величиною в світі, цього року пройшов в 26-е. З 8 по 15 серпня в Будапешті зібралися більше 565 тис. музичних фанів, вони прибули з понад 100 країн, більшість з них - з Нідерландів, Великої Британії, Франції, Німеччини та Італії.

На семиденному фестивалі гості побачив головні виступи від найвідоміших у світі виконавців, таких як Kendrick Lamar, Gorillaz, Lana Del Rey, Mumford & Sons, Dua Lipa, Arctic Monkeys and Kygo та багато інших. Sziget зібрав програму світової музики, театру, кабаре, інсталяцій, вистав і мистецтва.

Зараз ви читаєте новину «Дзідзьо з Катериною Осадчою на кінофестивалі покажуть комедію та пародію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути