Ексклюзиви
середа, 27 жовтня 2021 16:29

ДТП у Харкові: батько затриманого підлітка "знайшов" винних

ДТП у Харкові: батько затриманого підлітка "знайшов" винних
Харківський не впевнений, що його син був за кермом. Фото: t.me/kharkiv_1654

Батько винуватця смертельної ДТП у Харкові заявляє, що 16-річний Микола Харківський не винен і називає все, що відбувається "спланованою акцією".

Михайло Харківський не впевнений, що його син був за кермом Infiniti, пише Kharkiv Today. Чоловік заявляє, що його сина "хочуть зробити злочинцем".

"Уся інформація, яка викладена в інформаційному середовищі, спрямована на те, щоб зробити з Колі злочинця. У машині було ще троє людей, і одна з них була за кермом. Ніхто не захотів її залучати та шукати. Син з місця події нікуди не подівся. Мене переповнюють емоції, я жодною мірою не виправдовую нікого, скоєно страшний злочин. Нічого не наводить на думку, що це все спланована акція? У нього пробито голову, в якій жахлива дірка", - розповів він виданню.

На запитання, кому належить елітне авто, Харківський-старший відмовився відповідати. Батько затриманого також не каже, чи бачився із сином після ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16-річний винуватець ДТП у Харкові без прав "літав" на машині матері

Аварія у Харкові сталася на перехресті просп. Гагаріна та вул. Одеської увечері 26 жовтня. Водій Infiniti на шаленій швидкості їхав на червоне світло, після чого врізався в Chevrolet. Останній автомобіль рухався на дозволений сигнал світлофора. Автівку розірвало на частини. Водій Chevrolet Aveo загинув на місці. Травмовані троє пасажирів Infiniti й водій. Їх госпіталізували.

Infiniti належала матері Харківського. Швидкість машини перевищувала 100 км/год.

Зараз ви читаєте новину «ДТП у Харкові: батько затриманого підлітка "знайшов" винних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути