четвер, 28 вересня 2017 10:49

"Димінський не тікав" - адвокат олігарха обурився ходом розслідування

"Димінський не тікав" - адвокат олігарха обурився ходом розслідування
Слідство у справі Димінського назвали необ'єктивним. Фото: www.ipress.ua

Розслідування справи за участю власника ФК "Карпати" Петра Димінського його адвокат назвав необ'єктивним.

Про це його захисник Микола Лисий заявив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"ЗМІ однобоко висвітлюють інформацію щодо Димінського та свідомо формують громадську думку, якою без вироку суду людину уже засудили", – каже він.

Наголосив, що Димінський не тікав із місця події і без усіляких повісток дав згоду на проведення його допиту, під час якого відповів на усі запитання слідчих, а також дав згоду на проведення медичного обстеження, відібрання зразків ДНК та інших слідчих дій.

"Після цього відбулись події, які дають усі підстави сумніватись в об'єктивному розслідуванні обставин ДТП. В хід розслідування втрутилось керівництво МВС України, зокрема, міністр Аваков та його радник Геращенко. Більше того, проведення досудового розслідування доручено Головному слідчому управлінню Національної поліції України, тобто підрозділу, безпосередньо підпорядкованому МВС", – обурився Микола Лисий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Димінський не зможе сховатися за кордоном - Турчинов

Додав, що вже написав скарги на дії слідчих, які скеровані до Генеральної прокуратури, Національної поліції та до суду. Також повідомив, що 23 серпня Димінський пройшов "плановий медогляд" у швейцарській клініці і "жодних повісток про допити, дослідження чи відібрання якихось проб не отримував".

Автомобіль відомого львівського бізнесмена Петра Димінського став учасником аварії, у якій загинула молода жінка. ДТП трапилася на трасі М10 "Львів - Краковець" у селі Ямельня Яворівського району Львівської області. Бізнесмен не з'явився у Головне слідче управління Національної поліції для проведення слідчих дій щодо смертельного ДТП. Після ДТП поїхав до Женеви. Досі не повернувся.

Зараз ви читаєте новину «"Димінський не тікав" - адвокат олігарха обурився ходом розслідування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути