пʼятниця, 18 серпня 2017 17:18

Автомобіль відомого бізнесмена потрапив в аварію: загинула жінка

Автомобіль відомого бізнесмена потрапив в аварію: загинула жінка
Автомобіль відомого львівського бізнесмена Петра Димінського став учасником аварії. Фото: zaxid.net

Автомобіль відомого львівського бізнесмена Петра Димінського став учасником аварії, у якій загинула молода жінка.

ДТП трапилася на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня Яворівського району Львівської області близько 15:10, пише ZAXID.NET.

За попередніми висновками, автомобіль Opel, за кермом якого була 26-річна мешканка села Ямельня, повертав чи виїжджав з села на трасу, коли в неї врізався Mercedes S-класу. Молода жінка загинула на місці ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися подробиці ДТП, в якій загинула Бережна

У поліції підтвердили загибель жінки.

"Виклик у Яворівський відділ поліції надійшов о 15:15. Слідчі та поліція зараз з'ясовують усі обставини на місці, це все, що наразі відомо", – розповіла представниця прес-служби поліції Львівської області Іванна Кутнів.

Ймовірно, за кермом був сам бізнесмен, однак ця інформація потребує офіційних підтверджень. На місці аварії виявився власник ФК "Карпати" і телеканалу ZIK Петро Димінський.

Відомо, що він часто особисто керує Mercedes S-класу з державними номерами АС0277ВР, який став учасником аварії. Цей автомобіль завжди супроводжує позашляховик охорони, який їздить слідом.

Як повідомили очевидці ДТП, Петро Димінський закрився у позашляховику охорони. А охоронець бізнесмена стверджує, що саме він був за кермом Mercedes.

В ніч проти 1 липня народний депутат від Тернопільщини Олег Барна потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

"Якщо не убили в АТО, то можна убитися на дорозі, на блок-посту в глибокому тилу. Сьогодні о 3.00 ночі перед м.Ізюм , за 130 км до Харкова, повертаючись із зони АТО, попали в ДТП на блокпосту, в'їхавши у бетонні локи, прикриті авторезиною, котрими до половини перегородили дорогу і повністю перекрили полосу, по котрій ми їхали. Відсутність попереджувальних та світлових знаків, ще й туман. не давали шансу уникнути зіткнення та "зробили" свою справу. Постраждав міцний позашляховик товариша, а нам удар послабили подушки безпеки", - пише депутат.

Зараз ви читаєте новину «Автомобіль відомого бізнесмена потрапив в аварію: загинула жінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути