четвер, 19 грудня 2013 00:14

Депутати із міліцією чекали на губернатора Тернопільщини

Депутати із міліцією чекали на губернатора Тернопільщини
Фото: zz.te.ua

18 грудня одразу семеро депутатів Тернопільської облради від ВО "Cвобода" записалися на особистий прийом до голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна. Але так і не зустрілися із губернатором.

Про це повідомили у прес-службі обласної організації партії.

"Він постійно перебуває не на робочому місці, і за цей час у нас, депутатів, назбиралася низка питань, на які б ми хотіли отримати відповіді", - розповів депутат Тернопільської облради, "свободівець"  Назар Яворський.

За словами Яворського, прийом голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна двічі переносили.  І весь час поряд з депутатами були правоохоронці.

"Нам спочатку повідомили, що він буде близько 12 години, потім  - близько  13-ої. Незадовго вийшов помічник  і  сказав, що  "губернатора" сьогодні на робочому місці не буде, бо він працює в районі. А з нами він зв'яжеться пізніше. Ми перебували у приймальні більше двох годин, але так і не дочекалися голови облдержадміністрації. Крім того, весь час біля нас у приймальні чергували міліціонери!"

Нардеп-"свободівець" Олег Сиротюк нагадав, що голова ОДА у постійних відрядженнях ще від початку Євромайдану.

"З початку Євромайдану у Тернополі голова ОДА перебуває у постійних відрядженнях, наслідуючи свого "шефа", президента Януковича, так само вдаючи, ніби в його країні нічого не відбувається, ніби багатотисячні мітинги - це всього лиш поганий сон.  Через суди губернатор вже добився заборони відвідування адмінбудівлі  для двох депутатів-"свободівців" і, напевно, був би радий, якби з Тернопільської області взагалі щезли всі люди, а залишилася лише його особиста прислуга та члени партії регіонів", - наголосив Сиротюк.

Зазначимо, 18 грудня був запланований круглий стіл із журналістами "за підсумками трирічного перебування Валентина Хоптяна на посаді голови ОДА".

На сайті Тернопільської облдержадміністрації з'явилося офіційне повідомлення, що "Валентин Хоптян змінив план своєї роботи і терміново відбув у Гусятинський район". Вказана і причина - відключення від газопостачання споживачів Гусятинщини "внаслідок спрацювання запобіжно-запірного пристрою при перевищенні максимально-допустимого робочого тиску".

Варто додати, що газопостачання у районі незабаром було відновлено.

Зараз ви читаєте новину «Депутати із міліцією чекали на губернатора Тернопільщини ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути