Ексклюзиви
середа, 18 грудня 2013 23:39

Яценюк пропонує продати всі державні резиденції Януковича

Яценюк пропонує продати всі державні резиденції Януковича
Фото: wikimapia.org

Опозиція пропонуватиме в держбюджеті на 2014 рік продаж всіх державних резиденцій президента України та істотне скорочення витрат на державний апарат, заявив лідер парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

"Вони (парламентська більшість - ІФ), хочуть прийняти закон, який ми не бачили взагалі, тобто завтра поставити на голосування сотні мільярдів гривень, і поділити їх за 15 хвилин як вигідно Януковичу і Партії регіонів. Ми готові розглянути цей закон, але у нас є ключова вимога - покажіть його... ми готові його розглядати за повною процедурою - це два тижні для такого законопроекту", - сказав він у середу на Майдані Незалежності в Києві.

Політик підкреслив, що лідери опозиції будуть інформувати учасників акції на Майдані про хід роботи над проектом держбюджету.

"Ми будемо пропонувати в законі про держбюджет, перше: продати всі державні резиденції, які є у президента", - сказав Яценюк і присутні на Майдані зустріли цю пропозицію оплесками.

За словами політика, опозиція також планує запропонувати виставити на аукціон державні дачі в "Конча -Заспі". У цьому заповіднику проживають колишні і діючі голови Верховної Ради... там проживають прем'єри, президенти. Вони не сплачують комунальні платежі, не платять за прибирання території, не платять податок на землю.. вони живуть там, як в Раю, тому другим пунктом ми вимагаємо - на аукціон продаж Конча- Заспи... наше третє завдання - скоротити витрати на непомірний державний апарат", - сказав Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк пропонує продати всі державні резиденції Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути