понеділок, 25 лютого 2019 15:40

Чоловіка закопали живцем на березі річки

Автор: фото надане прес-службою НП у Вінницькій області
 

У місті Липовець, що на Вінниччині, двох чоловіків затримали за вбивство їхнього знайомого. Його убили і закопали на березі річки. Поліцейські підозрюють, що чоловіка могли закопати ще живим.

"Один затриманий зізнався у тому, що накоїв. Сказав, що спочатку чоловіка забили руками та ногами. Потім вирішили його поховати. Викопали яму на березі річки Соб. Але тіло туди не поміщалося. Тому загиблому переламали ноги. Але експертиза встановить чи був загиблий ще живим, коли його закопували чи ні", - говорить Gazeta.ua керівник прес-центру Нацполіції у Вінницькій області Анна Олійник.

Другий затриманий спочатку мовчав. Не розказував, як все сталося.

Автор: фото надане прес-службою НП у Вінницькій області
  Вінниччина: чоловіка закопали живцем на березі річки його товариші
Вінниччина: чоловіка закопали живцем на березі річки його товариші

Вбивство сталося напередодні. 53-річного чоловіка подали у розшук. Він жив сам. Поліцейські з'ясували, що в день смерті він разом з двома знайомими чаркував. Усі троє раніше були судимі.

"Вони прийшли до нього з'ясувати стосунки. У одного з них була давня образа на потерпілого. Коли вийшов з тюрми, вирішив поквитатися. Зловмисники почали бити чоловіка в квартирі, потім вивели його на територію не працюючого заводу та забили до смерті. Тіло загиблого відтягнули у безлюдне місце біля річки та закопали", - каже керівник обласного главку поліції Вінниччини Юрій Педос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля воріт інституту знайшли пошматоване тіло чоловіка

Спочатку затримані все заперечували. Вигадували неправдиві алібі. Та згодом показали місце, де сховали тіло. Їм загрожує ув'язнення строком до 15 років.

У туберкульозній лікарні міста Ізмаїла сталося вбивство. Під час сварки 53-річний пацієнт вдарив свого опонента ножем у живіт. Від отриманого поранення чоловік помер на операційному столі.

Для з'ясування стосунків чоловіки вийшли у внутрішній дворик закладу. Під час бійки старший з них дістав ніж і завдав своєму опоненту кілька ударів в живіт.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка закопали живцем на березі річки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути