неділя, 23 червня 2019 04:30

Чиновники судяться за поганий ремонт мосту

  Київський міст взимку
Київський міст взимку

Вінницька міськрада півроку судиться за незавершений вчасно ремонт Київського мосту. У разі виграшу, чиновники повернуть понад 2,5 мільйона гривень та розірвуть договір з підрядником.

У Єдиному державному реєстрі судових рішень, підрядник – ТОВ "МСУ-2" – подав зустрічний позов щодо визнання робіт виконаними. Первинний позов від Департаменту капітального будівництва ВМР надійшов ще 4 січня 2019 року.

"Підрядник досі не завершив окремі види робіт. Міська влада прагне розірвати договір та повернути виплачений аванс на суму 2 508 364 гривень 49 копійок. У разі виграшу підрядники або повернуть кошти авансу і міська влада укладатиме новий договір на виконання зазначених робіт; або ТОВ "МСУ-2" дороблятиме роботу", - каже директор Департаменту капітального будівництва Ігор Кравець, повідомляє vezha.vn.ua.

Наразі підрядники намагаються виконувати окремі роботи "по-тихому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реконструкція вулиці та ремонт доріг: назвали найдорожчі проекти міста

На Київський міст у Вінниця 2018-го додали ще 26 мільйонів. Ці кошти мають бути використані для виконання додаткових будівельних робіт, не зазначених у початковому проекті. На роботи, "які стали через непередбачувані обставини необхідними для виконання проекту" виділяють 26 729 942 гривні. Початкова вартість реконструкції мосту, який був споруджений у 60-х роках минулого століття, мала становити 67 мільйонів. Для машин міст відкрили на День Незалежності, 24 серпня 2018 року.

Зараз ви читаєте новину «Чиновники судяться за поганий ремонт мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути