четвер, 20 липня 2017 19:27

Чиновники столичної ДФС погоріли на хабарі

Чиновники столичної ДФС погоріли на хабарі
Правоохоронці спіймали головного державного інспектора Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області на хабарі. Фото: www.facebook.com

Правоохоронці спіймали головного державного інспектора Головного управління Державної фіскальної служби у Київській області на хабарі.

Він спільно з начальницею відділу отримали неправомірну вигоду у сумі 260 тис. грн., повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"Держінспектору повідомлено про підозру, вирішується питання про відсторонення вказаної особи від займаної посади та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Начальниці відділу найближчим часом також буде повідомлено про підозру, після чого слідчими буде ініційовано питання про відсторонення її від займаної посади та обрання запобіжного заходу", - розповіла Сарган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці спіймали на хабарі чиновника-еколога

У прокуратурі поінформували, що працівники ДФС отримали хабар від представника товариства з обмеженою відповідальністю за ненаправлення до суду позовної заяви щодо визнання недійсним договору, який був укладений вказаним товариством з обмеженою відповідальністю.

У Полтавській області депутат районної ради намагався за допомогою хабара відкупитися від кримінальної відповідальності.

Зараз ви читаєте новину «Чиновники столичної ДФС погоріли на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути