вівторок, 17 липня 2018 08:09

Через годину український мегаполіс може залишитися без води

Через годину український мегаполіс може залишитися без води
У Дніпрі немає хлору для очищення питної води. Мегаполіс та кілька сусідніх міст можуть лишитися без водопостачання. Фото: Український інтерес

Мегаполіс Дніпро та кілька сусідніх міст вже сьогодні можуть залишитися без водопостачання. Місцеве підприємство "Аульський водопровід" вичерпало запаси хлору для обробки води.

Якщо ситуація не зміниться, з 9 ранку 17 липня воду перестануть постачати у Дніпро, Кам'янське, Верхньодніпровськ та найближчі населені пункти Дніпровського, Криничанського та Верхньодніпровського районів, повідомляє "Сегодня".

"На підприємстві склалася надзвичайна ситуація. У зв'язку з відсутністю поставок рідкого хлору від ТОВ "Аульська хлоропереливна станція", яка не в змозі виконувати умови договору поставки внаслідок зупинки виробництва на AT "Дніпроазот", на підприємстві залишився запас хлору до 9:00 години 17 липня 2018 року", - заявили в "Аульському водопроводі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донбасу загрожує масштабна катастрофа

У Вінниці вартість води хочуть підняти удвічі. Куб води разом із водовідведенням коштуватиме 25 грн. Підвищення пояснюють зростанням тарифів на енергоносії, на опалення, реагенти, паливно-мастильні матеріали, зростання мінімальних гарантій в оплаті праці тощо. Вінничани масово обурюються у соцмережах.

Зараз ви читаєте новину «Через годину український мегаполіс може залишитися без води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути