Ексклюзиви
вівторок, 09 січня 2018 16:46

Будівництво сміттєзвалища поблизу Черкас скасували через неприйнятий бюджет

Будівництво сміттєзвалища поблизу Черкас скасували через неприйнятий бюджет
Причина скасування торгів у неприйнятому бюджеті на 2018 рік. Фото: cna.org.cy

Тендер на будівництво полігону твердих відходів у селі Руська Поляна, поблизу Черкас, скасували.

У департаменті архітектури та містобудування Черкаської міськради планували виділити на будівництво 48,18 млн грн, пише "Інфоміст".

Причина скасування торгів у неприйнятому бюджеті на 2018 рік. Тому відсутні необхідні бюджетні призначення. Перший тендер на ці роботи оголосили у вересні, проте він не відбувся. Пропозиції всіх учасників завернув тендерний комітет через проблеми з документацією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіянам заборонили викидати недопалки з вікон

Тоді директор департаменту Артур Савін виразив сподівання, що учасники виправлять недоліки в пропозиціях, і тендер вдасться завершити до кінця цього року.

Техзавданням передбачено для очищення території під полігон викорчувати 400 дерев. На розчищеному місці хотіли облаштувати фундаментні плити, водоприймальні колодязі, контрольно-дезінфікуючий бар'єр. Територію полігону встелили б дорожніми плитами.

У Києві на лівому березі в провулку Гродненському, 16-В, недалеко від Дарницького залізничного вокзалу, з'явилося нове графіті від київського художника Віталія Гідевана. Хужожник намалював на паркані тхора, що має нашийник із прикрасою у вигляді діаманта, а поруч зображена пташка-синичка і квіти

Зараз ви читаєте новину «Будівництво сміттєзвалища поблизу Черкас скасували через неприйнятий бюджет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути