Ексклюзиви
пʼятниця, 25 березня 2016 09:17

Бойовики здійснили 52 обстріли позицій ЗСУ - Штаб АТО

Бойовики здійснили 52 обстріли позицій ЗСУ - Штаб АТО
Обстріл. Фото. bigmit.net

Ситуація на лінії зіткнення залишається складною, але контрольованою

Про це йдеться в ранковому зведенні Штабу АТО.

"Проросійські найманці продовжують нехтувати Мінськими угодами та ведуть вогонь по позиціях українських військових з крупнокаліберної зброї. За минуло добу було здійснено 52 обстріли. Найбільше із них на Донецькому напрямку, а саме 38. Найбільше постраждали населені пункти Авдіївка, Мар'їнка, Зайцеве та Луганське. при цьому противник використовував миномети 82 та 120 калібру. Збільшилась кількість обстрілів і на Маріупольському напрямку. Якщо на передодні їх було 4, то за минулу добу вже 14. У цій зоні відповідальності противник вів обстріл по Старомихайлівці, Трудівському, Капланах. Слід зауважити, що тут, здебільшого, противник використовував бойові машини піхоти, автоматичні гранатомети, а також працювали снайпери", - йдеться в повідомленні.

На одному з напрямків, під час вогневої відповіді наших військ на обстріл бойовиків було знищено 1 одиницю ворожої техніки, а саме Камаз.

У прес-центрі АТО наголошують, що фактично кількість ворожих обстрілів не зменшується, але сили АТО продовжують надійно утримувати займані позиції.

Раніше група Інформаційний спротив повідомляла, що в результаті нічного бою під Авдіївкою бойовики втратили близько сотні найманців.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики здійснили 52 обстріли позицій ЗСУ - Штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути