понеділок, 04 січня 2016 18:02

Біля вінницької церкви згорів охоронець

Біля вінницької церкви згорів охоронець
фото: "0432.ua"

Сьогодні, вранці у Вінниці на території церкви "Ксенії Петербурзької" по вулиці Чорновола спалахнув причіпний вагончик. Внаслідок пожежі усередині вибухнув газовий балон. Про це повідомили у прес-службі МНС Вінницької області.

"Скоріш за все займання сталося біля газової плити. Мабуть, чоловік ввімкнув її аби погрітися. Зараз експерти з'ясовують, що стало причиною пожежі. Поки трактуємо, як "порушення правил користування відкритим вогнем, - розповідає Gazeta.ua керівник прес-служби обласного департаменту МНС Олександр Кутовий. - Газовий балон був приєднаний до плити. Коли вагончик охопило полум'ям, він вибухнув. Сам балон не розлетівся на осколки, а лише тріснув".

У пожежі згорів 41-річний чоловік. Він був завгоспом і охоронцем церкви. Мешкав у вагончику. Оперативники встановлюють, хто цей чоловік. Зв'язуються з родичами.

"Нам вдалося знайти фотографію чоловіка. По ній опитуємо кілька родин, кому він міг приходитись родичем. Він приїжджий з іншої області" - говорить керівник прес-служби обласної Нацполіції Анна Олійник. - За фактом загибелі чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.194 КК України. Проводимо слідчі дії. Призначили ряд експертиз

Зараз ви читаєте новину «Біля вінницької церкви згорів охоронець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути