Ексклюзиви
четвер, 13 вересня 2018 03:28

Безлімітно їздити транспортом і відвідувати музеї - у Львові запрацює туристична картка

Безлімітно їздити транспортом і відвідувати музеї - у Львові запрацює туристична картка
У Львові можна буде придбати "Картку Туриста"

З 17 вересня у Львові діятиме "Карта Туриста - Lviv City Card". Надаватиме туристу безлімітний проїзд в електротранспорті міста, можливість відвідати більше 10 музеїв безкоштовно, піднятись на вежу Ратуші, безкоштовну пішохідну та автобусну екскурсію та знижки в деяких галереях та крамницях міста від 5% до 10% та в закладах харчування від 20% до 30%.

"Основною метою картки є розвиток культурного туризму. Цільовою аудиторією є, звичайно, іноземці, кількість яких у нас активно зростає. За минулий рік Львів має найбільші темпи в Європі по росту іноземних туристів. Їх у нас є близько 50-60%. Найближчим часом очікується тільки збільшення цього показника. Для них, ця картка є звичною практикою. Вона давно поширена у найбільших, туристичних містах Європи" – пояснює директорка ЛКП "Центр розвитку туризму" Мар'яна Олеськів.

Картка туриста буде платною. На 24 год. коштуватиме 250 грн, на 48 год. – 350 грн, на 72 год. – 450 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксамитовий сезон-2018: в яких країнах найкраще відпочити

"Якщо враховувати ціну послуг, якими користується турист за день, то йому вигідніше купувати комплексну картку, ніж оплачувати все окремо" – каже Мар'яна Ігорівна..

Якщо людина купила картку чи замовила її онлайн, плануючи поїздку, але їй не вдалося нею скористатися у ці дні, картка залишається дійсною, доки її активують.

Поки сервіс працює у тестовому режимі. Перший потік - 3000 карток розраховані на дорослих. Але будуть визначати подальшу потребу випуску та покращувати систему. До Різдвяних свят планують випустити сімейні картки для двох дорослих та дітей, а з часом, відслідковуючи попит обіцяють випустити також окремо студентські та дитячі картки, якщо заклади, з якими співпрацюють, таке дозволятимуть.

У зоні відчуження в тестовому режимі запрацювала система "Електронний квиток". Це забезпечить оперативність, комфорт та прозорість процедур відвідування Чорнобиля.

Зараз ви читаєте новину «Безлімітно їздити транспортом і відвідувати музеї - у Львові запрацює туристична картка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути