пʼятниця, 29 липня 2016 13:20

Батько загиблого Героя України попросив депутатів погасити кредит

Батько загиблого Героя України попросив депутатів погасити кредит

Батько загиблого Героя України Віктор Коваленко заліз у борги, щоб заплатити за навчання другого сина. За допомогою житель Бершаді звернувся до голови Вінницької облради на позачерговій сесії.

У день проведення сесії була друга річниця з дня загибелі підполковника Збройних сил України Юрія Коваленка. Разом з ним від попадання міни у бліндаж загинуло 8 спецназівців, – повідомляють на сайті Вінницької обласної ради.

"Сьогодні в Бершадь приїхали 20 бійців спецназу на могилу мого Юри. У мене залишився тільки молодший син Дмитро. У 2015 році він поступив у Тернопільський медичний університет на контрактну форму навчання. Ми з дружиною – інваліди другої групи. Вчити його на нашу пенсію неможливо. На початку літа прийшло повідомлення, що необхідно заплатити за навчання і за гуртожиток 15 тисяч гривень. Я взяв кредит. Зараз моя сім'я знаходиться у боргах. Скажіть, за що загинув мій син? Щоб я платив за навчання мого другого сина?" – звернувся до депутатів Віктор Коваленко.

Олійник запропонував чоловікові написати заяву на отримання матеріальної допомоги. Її з листом він направив кожному депутату обласної Ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сесію міської ради перервали через вибухівку

Зараз ви читаєте новину «Батько загиблого Героя України попросив депутатів погасити кредит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути