середа, 19 грудня 2018 12:27

"Бабця Стефа єднає епохи і покоління" - у Львові відбудеться різдвяний концерт

23 грудня у Львові у концерт-холі FESTRepublic Соломія Чубай і гурт JALAPITA презентують благодійну концертну програму "Пісні бабці Стефи".

"Пісні бабці Стефи" – це добре відомі та зовсім нові пісні у сучасному аранжуванні. Колядки, щедрівки, веснянки, колискові, заспівані онукою - Соломією Чубай.

Стефа - та сама бабця Соломії Чубай і Тараса Чубая, єднає епохи і покоління. Саме завдяки бабці Стефі Тарас Чубай свторив альбоми "Наше Різдво" і "Наші партизани" разом із Кузьмою Скрябіним. А Соломія Чубай зі своїм гуртом Jalapita підготувала альбом - "Зелена Яблонь" і проект "Колискові для Олекси".

Автор: facebook.com/Jalapita
  "Пісні бабці Стефи" є продовженням проекту "Колискові для Олекси" і спрямований на підтримку дітей з особливими потребами.
"Пісні бабці Стефи" є продовженням проекту "Колискові для Олекси" і спрямований на підтримку дітей з особливими потребами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі журналісти України отримали у Львові престижні премії

Благодійний концерт є продовженням проекту "Колискові для Олекси" і спрямований на підтримку дітей із особливими потребами.

"Колискові для Олекси" - спосіб розповісти про високофункціональний аутизм і допомогти сім'ям в яких є діти з аутизмом і Синдромом Аспергера. Проект за неповні 2 роки став відомим у всьому світі. Команда проекту співпрацює із ООН і Google, психологами із США, Швейцарії та інших країн, інформуючи та створюючи необхідні передумови для навчання та інклюзії.

Квиток на концерт - благодійний внесок.

За кошти, виручені із концерту, закуплять розвиткові матеріали для центрів та інтернатів, які підтримують дітей ыз аутизмом.

25 грудня у Львові з програмою "На Різдво" виступлять Назар Савко та гурт Rockoko.

Зараз ви читаєте новину «"Бабця Стефа єднає епохи і покоління" - у Львові відбудеться різдвяний концерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути