вівторок, 17 січня 2017 15:33

Автомобіль з трупом власника у багажнику дістали із затопленого кар'єру

Автомобіль з трупом власника у багажнику дістали із затопленого кар'єру

У селі Широка Гребля Хмільницького району на Вінниччині з-під криги затопленого гранітного кар'єру дістали автомобіль Renault із трупом власника у багажнику. На місцезнаходження автомобіля і чоловіка, якого розшукували більше місяці вказав затриманий за розбій 28-річний мешканець Хмільника. Через суперечку він убив свого 34-річного знайомого, а автомобіль із трупом затопив у кар'єрі.

"10 січня до поліції звернувся підприємець із Хмільника. На вулиці його вдарили молотком по голові і забрали сумку у якій було 70 тис. грн. Завдяки плану "Перехват" нападники були затримані. Під час проведення слідчих дій, один з них зізнався у вбивстві. У них виникла суперечка. Вбивця взяв камінця і наніс удар знайомому. Після скоєного злочинець вирішив сховати труп. Він взяв тіло вбитого, кинув у багажник його ж авто і їде у кар'єр. Там він стоїть над тілом, курить сигарету, краде у вже вбитої людини 11 тис. грн., забирає мобільний телефон, забирає ключі від хати. Після чого скидає автомобіль з трупом в кар'єр", - розповів кореспонденту Gazeta.ua керівник поліції Вінниччини Юрій Педос.

Після того вбивця разом зі спільником пограбував помешкання вбитого. Щоб заплутати сліди, відібраний у покійного телефон відвезли в місто Хмельницький і викинули на вулиці. Самі поїхали до Києва витрачати гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-регіонал на "Land-Cruiser" травмував сина мера

Вбивця вийшов із тюрми у лютому 2016 року за "законом Савченко". Зараз він співпрацює зі слідчими і зізнається у скоєному. За умисне вбивство, розбійний напад та крадіжку йому загрожує 15 років позбавлення волі.

18 грудня в Хмільнику на Вінниччині 30-річний поліцейський застрелився біля відділку. Із пораненням голови його забрала "швидка". В лікарні правоохоронець помер. Спробу самогубства записала камера спостереження. Куля пройшла на виліт. Працівник поліції охорони заступав на чергування. Чоловік вийшов на двір перед відділком поліції і вистрелив собі в голову. Помер у лікарні. За словами друзів загиблого, зранку він відпросився у начальства, щоб допомогти дружині ставити на базарі намет.
Зараз ви читаєте новину «Автомобіль з трупом власника у багажнику дістали із затопленого кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути