У Вінниці відкрили перший кулінарний табір. На базі центру розвитку "Орігамі" діти 10-13 років тиждень навчалися готувати страви країн світу.
"У перший день денного табору ми вчилися робити стейки лосося на пару, панкейки, солодку пінку та японський омлет із шинкою. Вдалося приготувати одразу 7 сніданків", - розповідає Gazeta.ua дослідниця Подільської кухні та гастрогід Олена Павлова.
![У Вінниці відкрили денний кулінарний табір для дітей. Фото: надані Оленою Павловою](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/909/909200_1_w_570.jpg?v=0)
![Лосось на пару. Фото: надані Оленою Павловою](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/909/909200_2_a_135_100.jpg?v=0)
![У Вінниці відкрили денний кулінарний табір для дітей. Фото: надані Оленою Павловою](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/909/909200_3_a_135_100.jpg?v=0)
![У Вінниці відкрили денний кулінарний табір для дітей. Фото: надані Оленою Павловою](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/909/909200_4_a_135_100.jpg?v=0)
![У Вінниці відкрили денний кулінарний табір для дітей. Фото: надані Оленою Павловою](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/909/909200_5_a_135_100.jpg?v=0)
В останній день діти навчалися готувати страви з тіста. Ліпили вареники із полуницею, хінкалі із сулугуні та японські гьодзе. До майстер-класів приєднувалися шеф-кухарі вінницьких ресторанів.
Вартість кулінарного табору - 1250 грн. Тривав 5 днів.
Організатори вже анонсували другу зміну унікального заходу, яка відбудеться 24 червня.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 58% українців хочуть дитячі кімнати на роботі: дослідження
Психологи вважають, що секрет взаєморозуміння з дитиною полягає в правильних формулюваннях. Ми любимо своїх дітей, але іноді вони діють на нерви. Можуть бути примхливими або прийти додому з поганими оцінками в щоденнику. Іноді батькам просто необхідно донести до дітей свої думки, поговорити про те, що в їхній поведінці потрібно скорегувати.
Коментарі