Ексклюзиви
вівторок, 13 грудня 2016 00:25

Як досягти успіху: поради від Лідії Таран, Євгена Галича та інших відомих українців
8

Ведуча ТСН Лідія Таран, журналіст Руслан Ярмолюк, генеральний продюсер Ukrainian Fashion Week Володимир Нечипорук та співак, лідер гурту O.Torvald Євген Галич розповіли полтавським студентам історії своїх поразок та перемог, поділилися секретами успіху та закликали молодь лишатися в Україні.

Зустріч пройшла в рамках соціально-освітнього проекту "Ті, що вражають", присвяченого 20-річчю ТСН.

Ведуча ТСН Лідія Таран все життя бореться із тим, що її приймають за типову блондинку. Про це вона зізналася полтавським студентам. Проте Лідія ніколи не дозволяла собі зневіритися та продовжувала стукати в усі можливі двері.

Лідія 20 років працює на телебаченні. Згадала, як проходила кастинг ведучих спортивної програми:

"Мені тоді сказали: "Девочка, посмотри на себя! Ну, какая спортивная программа?". Але я не здалася, почала пропонувати власні ідеї концепцій різних програм. Мені відмовляли, а я бігала і бігала. Моя надокучливість принесла результати – і я врешті стала ведучою".

Головне її правило: для успіху потрібно активізувати всю свою працелюбність, настирливість і авантюрність, щоб вам зрештою відкрили двері.

У ситуаціях, коли опускаються руки, не зневірюйтесь. Дійте, адже поки ти живий, нічого не закінчено. Ніколи не бійтеся приймати рішення і не бійтеся помилятися.

Такі поради молоді дав військовий журналіст ТСН та ведучий програми "Спецкор" Руслан Ярмолюк.

"Якось ми з оператором працювали у Дебальцевому. Почався обстріл, місцеві жителі почали розбігатися, але посеред площі лишилася одна жінка. Вона взяла на руки дитину, дитина схопила собаку. Вони розгубилися, не знали, куди бігти. А у нас була напівпорожня машина. І ми схопили цю жінку, заштовхали її в машину, слідом закинули дитину та собаку. Взяли ще одну літню жінку та дідуся. Евакуювали цих людей своїм транспортом. Я тоді не зробив репортаж і, взагалі, про цю історію мало кому розказував. Насправді, часто доводиться приймати непрості рішення. Цього не варто боятися", – розказав Ярмолюк.

Генеральний продюсер Ukrainian Fashion Week Володимир Нечипорук теж вважає за краще жалкувати про те, що зроблено, ніж про те, чого ти не зробив.

"У 1997-му році ми ризикнули і вирішили організувати перший Тиждень моди прет-а-порте у Східній Європі. Нам вдалося зробити його за паризьким зразком, за світовими стандартами. Вже тоді Україна була територією суцільного стартапу. Тут молоді стають успішними. Дизайнеру Вані Фролову 23 роки. Джамала у його вбранні їздила на Євробачення. А недавно він надіслав сукню власного дизайну Кім Кардашьян. Головне не боятися себе і своїх можливостей", – зауважив Нечипорук.

Натомість про небезпеку "зіркової" хвороби полтавчанам розповів їхній земляк, співак Євген Галич. Після запаморочливого злету у столиці музикант зрозумів: якщо ти досяг чогось – прагни більшого, тому що результат буде виправданим лише тоді, коли робитимеш щось далі.

"Перше: вірте у свої мрії і не намагайтеся себе обдурити, що завтра буде краще. Друге: будьте добрішими, ввічливішими, позитивнішими. Це точно має привернути до вас людей і допоможе стати кращим. Третє: не забувайте про тих, хто допомагає вам досягти мети. І найважливіше: почніть із себе, наприклад, із прибирання власного подвір'я", – порадив Галич.

Полтава стала шостим, додатковим, містом, куди завітали "Ті, що вражають" у рамках туру, присвяченого 20-річчю ТСН. Відомих українців запросили представники місцевого університету.

"Я дивилася на студентів і розуміла, що сьогодні їм дуже потрібні приклади того, як досягати успіху. Дехто з часом внутрішньо згасає, а такі заходи поновлюють віру молоді у майбутнє в Україні", – пояснила доцент Полтавського університету економіки і торгівлі Яніна Барибіна.

Зараз ви читаєте новину «Як досягти успіху: поради від Лідії Таран, Євгена Галича та інших відомих українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути