середа, 02 травня 2018 14:39

"Я повернуся живим. А як мертвим - поцілуй мене в уста" - загинув 19-річний десантник

Автор: facebook
 

На Донбасі з початком операції Об'єднаних сил 1 травня загинув боєць 95-ї десантно-штурмової бригади Олександр Микитюк із села Білий Рукав Хмільницького району Вінниччини. На Великдень йому виповнилось 19 років.

Про це повідомила у Facebook спільнота "Повернись живим".

"Він – перший, хто загинув з початку операції Об'єднаних сил. На Великдень цього року Олександрові виповнилося 19 років, а вже за кілька тижнів хлопець віддав під Авдіївкою своє життя, боронячи нас. Послухайте його пісню і пам'ятайте, яку страшну ціну ми платимо за світле майбутнє України", - наголосили у дописі.

За кілька тижнів до загибелі хлопець записав відео з піснею, яку присвятив своїй мамі.

"Привіт, мамо! Я пишу тобі листа! Привіт, мамо! В мене сльози на очах. Все нормально, світить сонце. А в полях стоїть туман… Ти не знаєш, як ми лазим по полям, ти не знаєш, як буває важко нам, як проходять наші юності роки, бо на Сході воюємо ми… Моя мамо, я прошу тебе, не плач! Я повернуся живим! А як мертвим - поцілуй мене в уста. Бо твій син Героєм став!" - співає на відео боєць Олександр Микитюк.

Олександр Микитюк служив за контрактом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі постраждали троє українських військових

З початком операції Об'єднаних сил на Донбасі українські військові відповідатимуть на кожне порушення режиму тиші з боку російських терористів та місцевих бойовиків. Але загострення у перші дні не відбудеться, заявляв генерал-лейтенант Сергій Наєв, командувач Об'єднаних сил.

Зараз ви читаєте новину «"Я повернуся живим. А як мертвим - поцілуй мене в уста" - загинув 19-річний десантник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути