неділя, 30 вересня 2018 11:53

3,5 млн гривень за 12 пострілів: пограбували одеських інкасаторів

3,5 млн гривень за 12 пострілів: пограбували одеських інкасаторів
В пограбуванні одеських інкасаторів забрали 3,5 млн гривень Фото: ru.tsn.ua

Одеських інкасаторів обстріляли 12 разів. Про це розповіли свідки інциденту, який стався ввечері 28 вересня. Від цього двоє людей були поранені та госпіталізовані, а зловмисникам викрали сумку із 3,5 мільйонами гривень.

Про це передає ТСН.

"Чула тільки кілька глухих пострілів. Говорили, що їх було набагато більше - близько 12". - каже одна з одеситок.

Також місцеві жителі розповіли, що під час нападу вони вимушеними були ховатися скрізь. Хто в під'їзді, хто за деревом.

"На що вони розраховували? Тут можна було покласти ще чоловік 20 - стільки народу ходить в цей час", - відзначили очевидці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ДТП перевернулося інкасаторське авто

Одного з постраждалих інкасаторів сьогодні виписали на амбулаторне лікування, а от його колега залишається в реанімації. Його поранили у стегно та передпліччя, стан чоловіка важкий, він втратив багато крові.

"Дуже довго йшла операція, відновлювали судини. Пацієнт з великою крововтратою був, тому переливався великий об'єм крові. Там вогнепальний перелом шийки стегна, тому попереду ще дуже велика операція на тазостегновому суглобі", - розповів головний лікар Одеської міської лікарні №11 Микола Турчин.

Бандити, які обікрали ювелірні магазини в Херсонській, Дніпропетровській, Полтавській, Вінницькій областях, досі не затримані. Правоохоронцям вдалося встановити, що ядро злочинної групи – 4 людини. Але мають ще спільників. На справу одягаються у форму співробітників поліції, розповів перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

"Банда здійснювала напади на ювелірні магазини у різних областях. Її члени були одягнені у форму співробітників поліції, з автоматами, бронежилетами. Ми їх встановили, задокументували, але коли почали затримування, вони чинили збройний опір. Розстріляли машину патрульної поліції, що перекрила їм дорогу. Ми відступили, боялися, що можуть постраждати мирні люди. Поки їх не затримали, проводимо активний розшук бандитів. За ними є поранені, але убитих немає", - розповів Аброськін.

Зараз ви читаєте новину «3,5 млн гривень за 12 пострілів: пограбували одеських інкасаторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути