неділя, 04 серпня 2019 11:05

Щоб розклеїти оглошення, треба поставити на них штамп селищної ради

Щоб розклеїти оглошення, треба поставити на них штамп селищної ради
Щоб розмістити безкоштовне оголошення в Нових Санжарах, його треба погодити в селищні раді. Фото: novsan-rada.gov.ua

Розмістити приватні оглошення в селищі Нові Санжари Полтавської області можна на комунальних тумбах. Це безкоштовно, але потрібно дотриматися певної процедури.

Про це повідомили в Новосанжарській селищній раді.

Для приватних і комерційних оголошень встановили 6 тумб. Розміщення інформації на них - безкоштовне. Будь-хто може розклеїти, але його вміст необхідно погодити з селищною радою.

Для цього на оголошення треба поставити штамп у загальному відділі селищної ради. Аркуші без такого будуть видаляти працівники відділу благоустрою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як у Нових Санжарах ремонтують дороги - фото

"Селищна рада бере до відома інформацію, яку розміщають на тумбах. Це єдина мета. Таким чином вивішене оголошення робиться законним, його ніхто не зриватиме", - пояснила прес-секретар Новосанжарської селищної ради Олена Соколова.

Погодити оголошення можна в години роботи селищної ради, з 8-ї до 17-ї з понеділка по четвер, з 8-ї до 16-ї в п'ятницю, окрім обідньої перерви з 12:00 до 13:00. У суботу та неділю установа не працює.

На території Лелюхівської сільської ради Новосанжарського району на Полтавщині будують електростанцію, що перероблятиме енергію сонця.

Зараз ви читаєте новину «Щоб розклеїти оглошення, треба поставити на них штамп селищної ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають