понеділок, 29 липня 2019 12:26

Як у Нових Санжарах ремонтують дороги - фото
5

У Нових Санажарах на Полтавщині ремонтують дороги і тротуари
Фото: Олександр Діденко
У Нових Санажарах на Полтавщині ремонтують дороги і тротуари
У Нових Санажарах на Полтавщині ремонтують дороги і тротуари
У Нових Санажарах на Полтавщині ремонтують дороги і тротуари
У Нових Санажарах на Полтавщині ремонтують дороги і тротуари

З весни у селищі Нові Санжари на Полтавщині капітально відремонтували п'ять вулиць, ще стільки ж засипали щебенем. Витратили 6,5 млн грн. Здебільшого це бюджетні кошти. Також засипають ями на тротуарах.

Кореспондент "Газети" зробив фотопдбірку із вулиць, де проводять ремонт.

504 м вул. Соснова Роща у Нових Санжарах відремонтували за 1 377 372 грн. На 346 м вул. Пролетарської витратили 1 377 372 грн, третину Центральної, 302 м, зробили за 1 455 078 грн, 700 м Маджарянської - за 1 377 378. 404 м пров. Тракторного відремонтували за 971 000 грн.

Торік за кошти Фонду регіонального розвитку селищна рада придбала шляхо-ремонтну техніку. Її використовуватимуть для дрібного ремонту доріг. Сюди входить комплексне обладнання для ремонту доріг "Міра-3", що нагріває старий асфальт і обробляє його бітумною мастикою, вібротрамбовка і повітродувка. Селищна рада має домовленість із бригадою дорожників, які працюватимуть на вулицях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гайсинщині розпочали ремонт автошляху М-12

"Працівники нашого відділу благоустрою не можуть виконувати всі роботи на території громади. Та й ремонтувати дороги мають фахівці. Доки тривали перемовини з дорожньою бригадою, комунальники вручну засипали відфрезованим матеріалом ями на автошляхах і тротуарах. Звичайно, що такого ремонту на довго не вистачало. Із 1 серпня дрібний ямковий ремонт проводитимуть спеціалісти", - розповіла Інна Коба, селищний голова Нових Санжарів.

Також комунальники готують місце для картодрому - викорчовують дерева, вивозять гілки. Споруда закритого типу складатиметься з кільцевої траси і місць для глядачів.

У селі Тахтауловому Полтавського району місцеві мешканці самотужки відремонтували дорогу, якою опікується агентство місцевих доріг Полтавської області. Витратили в кількасот разів менше грошей, ніж декларує державна установа.

Зараз ви читаєте новину «Як у Нових Санжарах ремонтують дороги - фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають