четвер, 12 вересня 2019 22:22

У Немирові молодь допомагає пенсіонерам

У Немирові молодь допомагає пенсіонерам
Олександр Москаленко відвідує цікаві місця. ФОТО З СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ

"Наша організація ще зовсім юна. Створена взимку цього року. Ідея виникла через те, що я постійно подорожую. Спілкуюсь із різними людьми, які мають свої фонди. Я бачив, як розвиваються інші міста й хочу, щоб наше місто було не гірше", – розповів засновник волонтерської благодійної організації "Фонд життя" в місті Немирів Олександр МОСКАЛЕНКО, 19 років. Зараз організація налічує 8 волонтерів віком від 18 до 20 років. Вони займаються допомогою малозабезпеченим і благоустроєм рідного міста.

"Коли зійшов сніг, у парку залишилося море сміття. Ми прибирали це все. На День Перемоги, 9 травня, ходили до ветеранів і вітали їх, даруючи продукти. Допомагаємо їм по господарству.
Також мета нашої організації допомагати молоді відвідати такі круті фестивалі, як "Атлас вікенд" (Atlas Weekend — один із найбільших музичних фестивалів України. Проходить щорічно в Києві в першій половині липня. Започаткований 2015 року. – Газета). Різні тренінги та семінари для особистого росту молодих людей Немирова", – продовжив Олександр.
У вересні волонтери планують організувати чергову благодійну акцію.

Маємо на меті розраховуватись на касі за пенсіонерів в одному із супермаркетів Немирова

"У нас на балансі ще є 600 гривень, – розповів Олександр. – Маємо на меті розраховуватись на касі за пенсіонерів в одному із супермаркетів Немирова. Усі кошти нам надають інвестори, яких ми завжди шукаємо. На даний час вийшли на спонсора, який нас ще "вивчає". Це туристична агенція "Корал тревел". Якщо все вдасться, то запускатимемо масштабний проект. Плануємо біля декількох супермаркетів поставити бокси. Щоб кожен бажаючий допомогти нужденним, виходячи з магазину, міг поставити туди продукти. Після чого будемо розносити ці продукти пенсіонерам та малозабезпеченим."
"Ми завжди раді прийняти в команду людей-однодумців. На цей час у нас задіяно 8 молодих волонтерів." – повідомив хлопець.
Олександр МОСКАЛЕНКО – студент Немирівського будівельного коледжу. Навчається на будівельника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: При храмі Святого великомученика і цілителя Пантелеймона діє недільна школа

17 726 благодійних організацій було зареєстровано станом на 1 січня 2018 року, відповідно до даних Державної служби статистики України

Зараз ви читаєте новину «У Немирові молодь допомагає пенсіонерам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають