пʼятниця, 13 вересня 2019 14:25

До "Золотого фонду" Білої Церкви включили п'ятеро людей

До "Золотого фонду" Білої Церкви включили п'ятеро людей
Мер Білої Церкви вручає свідоцтво "Золотого фонду" заслуженому тренеру України з художньої гімнастики, учителю гімнастики обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту Ларисі Гавренко. Фото: БМР

12 вересня відбулася святкова зустріч мера Геннадія Дикого із "Золотим фондом" міста. Сьогодні він налічує 293 людини, які мають заслуги перед містом у розвитку науки, культури, освіти, охорони здоров'я, спорту, промисловості, будівництва, зв'язку, торговельного обслуговування, забезпечення законності і правопорядку.

Він був створений 21 рік тому. З тих пір поповнюється щороку напередодні святкування Дня міста.

"Це ваша заслуга, що наше місто є одним із найкращих за рівнем розвитку інфраструктури – якщо порівняти його з будь-якими іншими 200-тисячними містами. Ви наполегливою працею створили наше місто, розвиваючи його різні галузі. У Білій Церкві сьогодні функціонує 24 школи, 36 дитячих садків, 6 спортивних шкіл, 6 шкіл мистецтв, працює розвинена мережа закладів позашкілля, 6 лікарень та багато інших соціальних інфраструктурних об'єктів, - зазначив міський голова 50-річний Геннадій Дикий. - Бажаю вам міцного здоров'я, аби такі зустрічі тривали і надалі, і аби на вас рівнялася нинішня молодь".

До "Золотого фонду" 2019-го увійшли четверо нових людей. Їм були вручені свідоцтва, що засвідчують членство. П'ятому, генерал-полковнику Геннадію Воробйову, присвоїли звання посмертно. Його посвідчення отримав батько Петро Воробйов.

Тож до визначних особистостей Білої Церкви увійшли заслужений тренер України з художньої гімнастики Лариса Гавренко, заслужений працівник освіти України, директор департаменту освіти і науки КОДА Віра Рогова, завідувач нейрохірургічного відділення міської лікарні №2 Юрій Фрейдман та директор білоцерківського навчально-виховного об'єднання "Ліцей-МАН" Михайло Яременко.

Хвилиною мовчання згадали тих із числа почесних городян, хто 2019 року пішов із життя. Це Василь Залєвський, Віктор Міняйло, Володимир Іванців, Петер Новотни, Володимир Репін та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не стало Роберта Франка

Цього дня також підбили підсумки конкурсу картин до дня міста "Місто над Россю". Його традиційно присвячують Дню міста. Учасники конкурсу представили роботи, на яких зображена природа та інфраструктура Білої Церкви.

Американський письменник Стівен Кінг випустив нову книгу "Інститут". Це трилер з елементами драми та детективу. Увійшла у ТОП-10 книг за кількістю попередніх замовлень. За його мотивами знімуть серіал.

Зараз ви читаєте новину «До "Золотого фонду" Білої Церкви включили п'ятеро людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають