неділя, 30 грудня 2018 17:22

У Полтаві встановили найдорожчу ялинку України

Автор: Юрій Іванов
  Полтавська ялинка обійшлася у майже шість мільйонів гривень
Полтавська ялинка обійшлася у майже шість мільйонів гривень

19 грудня на Театральній площі у Полтаві відкрили найдорожчу в Україні новорічну ялинку. Її вартість становить майже 6 млн грн. Заввишки 20 м.

Полтавці жваво обговорювали вартість дерева в соцмережах. Багато хто вважає, що кошти можна було витратити доцільніше.

— Ялинка подобається. Але мені не віриться, що ця конструкція коштує 6 мільйонів гривень. Якщо це так, краще направили б гроші до місцевих лікарень, — каже полтавка Вікторія Шаламова.

— Це захмарна сума. Кошти з бюджету є куди вкладати. У нас розбиті дороги. Також можна допомогти незахищеним верствам населення. Я працюю в банку і ми зараз збираємо гроші для онкохворих дітей із Полтави, — говорить місцева Людмила Грицай, 35 років.

Уздовж вул. Соборності запрацював новорічний ярмарок.

У Розсошенцях Полтавського району на вул. Перспективній теж встановили ялинку. Її склали із гілок і прикрасили великими скляними кулями. На святі мешканців мікрорайону "Садовий" розважали аніматори та самодіяльні колективи. Проводили конкурси. Працівники місцевого ресторану "Вареник" у костюмах Діда Мороза та Снігурки продавали глінтвейн — по 40 грн, шашлик — 45 грн за 100 г та фруктовий чай — 10 грн.

На ялинку прийшли подивитися понад сто людей. Малеча фотографувалася з аніматорами у костюмах казкових звірів.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві встановили найдорожчу ялинку України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають