Ексклюзиви
субота, 27 липня 2019 12:25

"Прикро, коли свято влаштовують, а в місті жодного громадського туалету"

24 вересня в Немирові відзначають День міста, в Іллінцях святкування припадає на 30 вересня. Цього місяця депутати Гайсинської міської ради ініціювали проведення Дня міста 24 серпня. Запитали в жителів цих регіонів: чи потрібно святкувати День міста?

Петро ОНИЩЕНКО, 42 роки, ­сантехнік, Немирів:

— Гадаю, День міста варто святкувати. Потрібно для підростаючого покоління. Щоб знали історію міста, в якому живуть. А наскільки це має бути масштабно, це вже інше питання.

Думаю, можна й не запрошувати дорогих зірок. Хай це будуть місцеві зірочки, щоб було весело. Заодно й дітвора творчо розвиватиметься.

Ольга ЄВСІЄНКО, 28 років, ­обліковець, Немирів:

— Таке свято, як День міста, варто святкувати. Особливо класно, коли запрошені якісь знаменитості. Щоправда, всі ми розуміємо, що при цьому витрачаються чималі кошти. Та все ж хочеться якогось позитиву, розрядки. Але ж, як на мене, населення також тратить чималі кошти на атракціони, ціни на які в цей день космічні. Та, знаєте, прикро, коли свято влаштовують, а в місті жодного громадського туалету.

Тетяна НІКОЛАЄВА, 55 років, ­приватний підприємець, Іллінці:

— Звичайно! У нас завжди так яскраво відбувається святкування. Багато різних локацій. Задовольняють смаки та інтереси всіх. Хотілося б самій брати активну участь в організації та проведенні свята. Дуже гарну пору обрали для відзначення Дня міста — кінець вересня. Комфортна погода.

Віталій КОЛЕСНИК, 29 років, друкар плоского офсетного друку, Гайсин:

— Я вважаю, що кошти, які виділяють на святкування Дня міста, можна пустити на корисніші справи, такі як допомога воїнам АТО або онкохворим дітям. Тому від святкування Дня міста мені ні холодно ні жарко. Замість салютів за декілька тисяч гривень можна допомогти тим, хто справді потребує.

Альона МАРУЩАК, 35 років, ­безробітна, Гайсин:

— Давно цікавило питання, чому в нашому місті немає такого свята. Я думаю, що це важливо для містян — показати діткам цікаві виступи, щось новеньке. Чула, що на День Незалежності мають святкувати й День міста, з нетерпінням чекаю свята.

Зараз ви читаєте новину «"Прикро, коли свято влаштовують, а в місті жодного громадського туалету"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають