субота, 18 травня 2019 15:32

Карлівчанин звинуватив міського голову в нападі на нього

— Зайшов до кабінету і запитав: "Де твій шмайсер?" Мер підвівся з-за столу й накинувся на мене з кулаками. У кабінеті був його заступник Сергій Тарасовський. Скрутив мені руки, вклав на стільці під стіною. І Наконечний знову кинувся битися, — розповідає карлівчанин 49-річний Анатолій Маяцький.

10 травня прийшов до міського голови Карлівки Олександра Наконечного, 42 роки. Мовляв, аби дорікнути йому за переодягання в нацистську форму. Фотографія із нібито мером у такому одязі з'явилася перед 9 травня у соцмережах.

— Був здивований і обурений, що в час, коли відзначаємо День пам'яті та примирення і День перемоги, навіть телеканал "112" показав фото очільника Карлівки в нацистській формі зі шмайсером (народна назва німецьких пістолетів-кулеметів МР-38 і МР-40. Ними були озброєні німецькі війська у Другу світову війну. — Газета) у руках, — каже Анатолій Маяцький. — Поліцію та "швидку" викликали в міській раді, бо я не взяв із собою телефон. У лікарні мені надали допомогу, виміряли рівень алкоголю в крові. Заяву на мера я подавати не став. Хоча лікарі нарахували понад вісім гематом. Сподівався, він вибачиться і ми порозуміємося.

Олександр Наконечний заперечує достовірність фото. Відвідувач прийшов п'яний і сам на мене накинувся, каже.

— Сиджу в себе на роботі, нікого не чіпаю і не прошу втручатися в моє особисте життя. Де докази, що то я на фото? Я ніколи не одягав таку форму, не фотографувався, — говорить міський голова. — Відвідувач пройшов відповідального чергового, налякав дівчат із відділів набитим обличчям, ногами відчинив двері в кабінет. Навалився на мене й вимазав своєю кров'ю. Змушені були скрутити йому руки й посадити на стілець, викликали поліцію, швидку допомогу. У мене був тиск 190 на 100, як перед інсультом. Воно мені потрібно?

Правоохоронців викликав міський голова, підтвердили в місцевій поліції. На відвідувача склали протокол за дрібне хуліганство. Його направлено на розгляд у суд.

Зараз ви читаєте новину «Карлівчанин звинуватив міського голову в нападі на нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають