субота, 27 квітня 2019 23:06

Гайсинчанин Олександр Бевзюк помер в Америці

Автор: фото з соціальної мережі фейсбук
  Олександр Бевзюк жив у США останні 12 років
Олександр Бевзюк жив у США останні 12 років

— Саша брав участь у парадах на День Незалежності України в Києві. Ніс прапор свого училища. Ми цим пишаємося, — каже гайсинчанка Наталія Костюк, 43 роки.

Розповідає про брата Олександра Бевзюка, який помер від серцевого нападу на 42-му році життя. Його не стало у Брукліні, США. Там жив із сім'єю останні 12 років. Працював у сфері комп'ютерних технологій .

— Він був добрим, порядним, щирим, комунікабельним. Мав безліч друзів, — продовжує Наталія. — Зараз, коли його не стало, друзі підтримують його дружину. Не залишають ні на хвилину. Його хобі було подорожувати. Часто мандрував із дружиною та дітьми. Мати двічі їздила до нього в гості. Возив її до Ніагарського водоспаду (міститься на межі американського штату Нью-Йорк і канадської провінції Онтаріо. — Газета).

Народився Олександр Бевзюк 26 вересня 1977 року в Гайсині. Закінчив школу №1. 1993 року вступив до Полтавського військового училища. Після закінчення служив у Гайсинській військовій частині зв'язківців. Згодом перевівся в Полтавське училище викладачем. Там одружився.

У покійного залишилися дружина Марина, 16-річний син Денис та 11-річна донька Валерія.

24 квітня в США провели панахиду-прощання у Православній церкві України. Поховали Олександра у Брукліні.

Зараз ви читаєте новину «Гайсинчанин Олександр Бевзюк помер в Америці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають